10 Aralık 2018 Pazartesi

Korku kapanı 7 Ne Zaman Çıkacak

Korku kapanı, korku kapanı 7, korku kapanı 7 fragman, korku kapanı 7 filmi, korku kapanı 7 ne zaman çıkacak, korku kapanı 7 ne zaman, korku kapanı 7 vizyon tarihi. Kısa film, filimler, korku kapanı 7 varmı, korku kapanı 7 ne zaman çıktı, film, sinema, filmler, haber, fragman, korku, korku filmleri, korku film ve korkunç filmler.

Korku Kapanı 7 Çıkacak Mı? Ne Zaman Çıkacak?

Korku kapanı 7 orijinal adı ile Wrong Turn 7 filmi hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Tüm zamanların en iyi korku filmlerinden biri olan korku kapanı 7 filminin ne zaman çıkacak ve çıkacak mı gibi sorular, filmin son serisi olan 2014 yılında çıkan Korku Kapanı 6: Son Çare filminden sonra en çok sorulan sorulardan biri oldu. Filmin toplam 6 serisi mevcut. Çoğu izleyici bu filmi ilk bölümü olan 2003 yılından çıkan Korku Kapanı 1 filminden beri takip ediyor. Korku Kapanı film serisi ne şöyle bir göz atacak olursak; ilk film 2003 yılında vizyona girdi. 2007 yılında Korku Kapanı 2 Ölüm Çıkmazı adıyla 2007 yılında sinemalarda gösterildi. Serinin üçüncü filmi Korku Kapanı 3 ölüme terk ediş adıyla 2009 yılında vizyondaydı.


Korku Kapanı 4 filmi 2 yıl sonra, 2011 yılında vizyona girdi. Korku Kapanı 5 filmi ise 2012 yılında seyirci ile buluştu. Son olarak Korku Kapanı 6 son çare adlı film ve seri tamamlanmış oldu. Filmin son sersinin ardından 5 yıl geçmesine rağmen Korku kapanı 7 filmi hakkında henüz net bir açıklama yapılmış değil. Korku filmleri severler bu filmi büyük bir merakla bekliyor. Bu film hakkında bir haber veya bilgi oldukça buradan güncelleme yapılacak.

Siz sinema sever izleyiciler olarak Korku kapanı 7 hakkında bir bilgi ve haber bulursanız veya düşüncelerinizi paylaşmak isterseniz yorum olarak belirtmekten çekinmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder