10 Şubat 2019 Pazar

İnanılmaz Aile 3 Ne Zaman Çıkacak | Son Gelişmeler

İnanılmaz aile 3 ne zaman çıkacak, çıkacak mı gibi sorular film severler tarafından merak edilen bir soru oldu. Muhteşem bir animasyon filmi olmayı başaran yapım animasyon kategorisinde tüm rekorları kırmış durumda. Filmin takipçileri inanılmaz aile 3 filminin ne zaman çıkacağını merak ediyor.

İnanılmaz ailenin yönetmeni Brad Bird'ün açıklamasında şöyle diyor; inanılmaz aile 3 filmi çıkmayacak demek yanlış bir açıklama olacaktır. Yeni film ile ilgili birçok söylenti var ancak ben kapıları sonuna kadar kapatmış değilim. Ancak filmin 3. Serisi elbette gelebilir. Yeni gelişen animasyon teknikleri ile yeni karakterler ve yeni efektler denedik ve yapım için birçok arkadaşın emeği geçti ve bu güzel sonucu ortaya çıkardık. İnanılmaz aile 3 kesin olarak çıkmaz diyemem her zaman açık bir kapı bırakmak gerekir. Aslında aklımda bazı filmlerde gördüğüm güzel çekim teknikleri var onları da yeni film çekeceksem eğer kullanmak istiyorum.

Peki İnanılmaz Aile 3 Ne Zaman Çıkacak ?

İnanılmaz aile 3 filmini 2020 tarihince çıkacak diye bir beklenti içinde olmanızı istemem, filmin ikinci serisini yapmak bir hayli uzun sürdü bu işler ha deyince yapılmıyor. Uzun uğraşlar gerekiyor ve birazda demlenmeye bırakmak gerekiyor. İnanılmaz aile 3 filmi ikincisi kadar uzun bir süre sonra yapılmayacak, daha yakın bir tarihte yeni filmi izleyeceksiniz. Sinemadaki en iyi filmler hep seri filmler şeklinde olmuş durumda. En çok izlene filmler genellikle seri ve bir çok hayran kitlesi olan filmler. Acele edip kötü bir film çıkarmak istemiyorum, bu iş ciddi emek isteyen ve üzerinde uğraşılan bir iş.

İnanılmaz aile 2 filmin başarısı Youtube’un etkisini inkar etmiyorum. Bizim bu başarımızın en büyük sebeplerinden biri gelen iyi yorumlar ve etkileşim oldu. İnsanların iyi ve güzel yorumları bizleri çok mutlu etti ve iyi bir film olduğunu bizlere anlattılar.

İnanılmaz aile 2 filmin çıkması 10 yıldan fazla sürdü ve ilk filmi izleyenler artık yaş olarak artık olgun kesimler. Filmde onları kaybetmemek adına, daha derin konular üzerinde ve sanki gerçek bir yaşam hikayesini anlatırmışçasına yansıtmak istedik. Filmin ilk serinin çok sevildiğini biliyoruz ve yeni gelen izleyicileri ile daha da büyüdük ve güzel bir iş çıkardık. Son olarak İnanılmaz aile 3 filminin çıkış tarihi hakkında net bir şey söylemek istemiyorum. 2021 de olabilir 2022 de olabilir. Beklentinin aksine 2020 yılı da olabilir. Zaten filmin çıkış tarihini önümüzdeki süreçte sizleri tekrar bilgilendiririz.

İnanılmaz aile 3 Konusu Ne hakkında olacak?

Piyasada bir çok animasyon filmi var, mesela Lego filmi , insanların bu filme gitmelerine kızmıyorum elbet ama biraz komik buluyorum açıkçası. İnanılmaz aile 3 Konusuna gelince bebek karakterimizi büyütmek istemiyorum ancak filmin ilerlemesi için bunu tekrar gözden geçireceğiz. İyi bir kötü kahraman fikirleri aklımda mevcut, tabi bu fikirleri oyuncuları yaşlandırmadan ve daha iyi sentezleyerek yapmak gerekiyor. Yapımcı ve senarist arkadaşlarla bu konular üzerinde devamlı olarak konuşuyoruz. Son olarak İnanılmaz aile 3 filmini muhteşem bir geri dönüş olarak hazırlamak istiyorum. Hep ileriye ve daha iyiye doğru gitmek gerekiyor.



1 yorum: