11 Şubat 2019 Pazartesi

FANTASTİK CANAVARLAR 3 NE ZAMAN ÇIKACAK


Fantastik canavarlar 3 ne zaman çıkacak ve çıkacak mı gib sorular filmin son serisinden sonra en çok sorulan sorularında başında geliyor. Filmin ne zaman çıkacakğı hakkında bilgi vermeden önce son iki filmde neler olmuştu bir hatırlayalım.

Fantastik canavarlar 1 konusu:Alışılmadık magizoologist (sihirli yaratıkları inceleyen kişi) Newt Scamander (Oscar Ödüllü Eddie Redmayne) güvenilir yıpranmış bavuluyla birlikte (açıklayamayacağımız nedenlerden ötürü) New York’a gelir. Bu bavul göründüğünden çok, çok ve çok büyük olan büyülü bir eşyadır. Bavul Newt’ın dünyanın her tarafına yaptığı yolculuklardan bulduğu nadir ve nesli tükenmekte olan sihirli yaratıklara ev sahipliği yapmaktadır. Scamender bu gezilerinde, Amerikan büyü topluluğunun (Amerika’da No-Maj olarak adlandırılan) Muggle’lardan korku içinde saklandıklarının farkına varır ve burada büyücülerin ortaya çıkma tehlikesinin, İngiltere’den (Salem büyücülerini hatırlayın) daha büyük sorun yarattığını anlar. Fantastik Canavarlar; eşsiz yeteneklere sahip İngiliz büyücünün büyüfobik Amerika’ya yaptığı yolculukta, kesinlike çok tehlikeli olan bazı yaratıkların bavuldan dışarı çıktığında ne olacağının hikayesidir.

Fantastik canavarlar 2 konusu ise; Grindelwald'ın Suçları filminin Yönetmenlğini üstlenen isim David Yates'olmuştur. Tüm senaryoyı yazan kişi ise J.K. Rowling olacaktır. İngiltere , Abd yapımı olan fantastik canavarlar 2 filmi serinin devamı filmidir ve Macera, Aile, Fantastik türündedir. 2018 kasım ayında yayınlanan filmin hikayesi 1927 senesinde geçmektedir. İnsanları sınıflandırmak isteyen Gellert Grindelwald yattığı hapisden kaçacak ve büyü yapabilen insanları toplayarak yapamayanlara karşı bir savaş başlatacaktır. Onu durdurabilecek tek kişi vardır oda çok önceleri arkadaşı şimdi ise düşmanı olan büyücü Albus Dumbledor olacaktır.

Muhteşem bir kurgusu ve senaryosu olan Fantastik canavarlar 4 filminin ne zaman çıkacağı konusunda bir çok dedikodu bulunuyor. Ancak film yapımcılarında tam olarak ne bir tarih henüz verilmiş değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder