16 Aralık 2019 Pazartesi

Upgrade Filmi Sonunu Anlamadım Diyenler Buraya!


Upgrade film sonu, upgrade sonunda ne oluyor, upgrade film yorum ve upgrade son sahne gibi aramalarınıza bir cevap olarak bu yazıyı yazıyorum. 2018 yılana damgasını vuran çok değişik ve sürükleyici bir bilim kurgu filmi olan Upgrade diğer adıyla stem, yada Türkçe anlamıyla Yükselme filmi hakkında çok sorulan sorunun cevabını sizlerle paylaşacağım.

Filmin sonunda Grey Trace artık vücudunu kendisi kontrol edemiyor ve stem onun vücudunu kontrol etmeye başlıyordur. Zaten son sahnede onu yaratan kişinin bulunduğu eve gittiğinde polisi ve yaratıcısını kendi isteği ile öldürmüyordur. Kısacası Stem, Grey Trace'in vücudunu istediği gibi kontrol edebiliyor. Bu nasıl oldu derseniz, çipin giriş kodunu kırdırmak için bir hacker bulmuşlardı. Bu hacker çipin yani Stem'in bütün ayarını bozarak, açıklar yaratmıştır. Zaten Stem, Grey Trace'in bütün kontrolünü almak için bu Hacker'a gitmiştir.

Son bölümde ise Grey Trace yatakta yatıyor ve karısı onunla konuşuyordur. Burada, Stem öldüreceği kadın zenci polise şunu söylemişti; o artık olmak istediği yerde. Yani Stem Grey Trace'i bir hayal dünyasına hapsetmişti.

Sonuç olarak; Stem, Grey Trace'i seçerek onun vücuduna girmek istiyordu. Yani Stem bir insan olmak istiyordu ve bu insan Grey Trace 'di. Baştaki kaza ve sonrasındaki her şey Stem kurgulamıştı ve amacına ulaştı, artık STEM bir insan oldu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder