19 Kasım 2019 Salı

Kapatılan Youtube Hesabı açma

Kapatılan Youtube Hesabı nasıl açılır? Youtube hesabımı tekrar nasıl aktif ettirebilirim? Değerli arkaldaşlar dünyanın en çok kullanılan video paylaşım sitelerinden biri olan Youtube.com kullanıcılarının başına gelen sorunlardan biridir telif hakkı nedeniyle hesap kapatılması sorunu. Ozguncel.com ailesinin editörlerinden biri olarak falancanın sözde video telif haklarından dolayı haksız yere hesabım devre dışı bırakılmıştı. Gerekçeleri ise standar açıklamalar ve prosedür gereği olduğuydu. Fakat biraz azim ve derdinizi anlatabilmeyle bu sorunda aşılabiliyor.

Çoğumuz Facebook, youtube, Twitter ya da benzere paylaşım sitelerinde hesabımız kapatıldığında genellikle yabacı dil bilgimiz olmadığından ya da vakit kaybı yaşamamak amacıyla yeni bir kullanıcı hesabı açma yöntemini tercih ederiz. Ama bazılarımız ise kullandığı hesabın adından, kullandığı mail adresinden, prensip ya da mükemmeliyetçi olduğundan bu hesabın deaktif edilmesini kabullenemez ve sahip olduğu bütün yöntemleri dener.

Kapatılan hesabım adına tekrar başvurdum, aynı gerekçeler ve tavsiyelerle geri çevrildim, tekrar, tekrar, terkrar derken en sonunda yaptıklarının yanlış olduğunu anlayan işini ciddiye alan bir Youtube webmaster, mühendisi tarafından sorun giderildi ve youtube hesabım tekrar aktif edildi. Kapatılan Youtube hesabınızı tekrar açtırmak içinburadaki buraya tıklayarak forumda sizden istenen kullanıcı adı, mail adresi, ve gerekçe bilgilerini giriniz ve sabırlı olunuz. Geçmiş olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder