29 Mayıs 2019 Çarşamba

En Ucuz Web Sitesi Fiyatları

En ucuz web sitesi fiyatları nereden bulunur ve hangi site ucuz fiyata web tasarımı yapıyor diye merak ediyorsanız bu yazımız sizin için hazırlandı.

Web Sitesi Fiyatları

Piyasada bir çok web tasarımcı bulunmakta, bu tasarımcılar genellikle çok yüksek fiyatlara bu işi yapıyorlar. Peki 100 tl web sitesi için gerçekten iyi bir tasarım çıkar mı ? Tabi ki buluna bilir ama bu fiyata sadece tasarımı alabilirsiniz. Yani site kurdurmanın fiyatı 100 lira olmaz. Bu durumu açıklamak gerekirse web sitesi fiyatları genellikle siteyi baştan sona bütün ayarlamaları yapılarak kurulan bir hizmettir. Site kurdurmanın belli başlı maliyetleri vardır. Bu maliyetlerin bazılarını sayacak olursak; sitenin adını oluşturan domain ücreti, web sitenin dosyalarının bulunduğu sunucu veya hosting ücreti ve istenirse ssl sertifikası ücretleri gibi. Gördüğünüz bu 3 ücretin maliyeti min 200 TL'dir. Bir web tasarımcı bir site kurduğunda cebinden ortalama 200 tl çıkıyor, üzerine karını ve emeğinin ücretini koyduğunda minimum 300 TL alması gerekiyor. Yani Bir site kurulduğunda en az karı ile 300 tlye bu iş yapılır. Bu tasarımlar genellikle tek sayfadan oluşur ve içerik ve kalite bakımında çok vasat bir site projesi olur. Yani 100 tl web sitesi yada 150 tl ye web sitesi kurdurmak neredeyse imkansızdır.

İyi bir web tasarımcı ile çalışmak istiyorsanız üstte verdiğim web site fiyatları linkinden web tasarımcının sitesini inceleyebilirsiniz. Bu iş her işte olduğu gibi profesyonel yönetilmesi gereken bir iş. Bu yüzden her işi iyi bilen birine vermekte fayda var.

2 yorum:

  1. Facebookta ve google reklamlarında bir sürü web tasarımcı 100 liradan 150 liraya kadar bir çok fiyat sunuyor. Bu adamlar bu kadar düşük fiyata bu işi nasıl yapıyor. Bu web tasarımcılar dolandırıcı mı acaba. .com alan adı zaten 60 liradan başlıyor. Hosting ücretleri minimum 50 lira bu adamlara ne kadar kar kalıyor. İlginç doğrusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 200 liraya da web sitesi var 50 bin lirayada. Bu tamamen size bağlı

      Sil