14 Mayıs 2019 Salı

Evde Plastik Tabak Paketleme İşi Veren Firmalar

Evde boş vaktiniz varsa ve birkaç birey birlikte çalışabilecekseniz şayet evde plastik bardak ve kaşık paketleme işi ile para kazanabilirsiniz. Derhal derhal türkiye’nin her ilinde bardak ve kaşık üretim şirketleri bulunmaktadır. Düşük sermayeler ile kurulmaları nedeniyle çok fazla personel istihdam edemeyen bu plastik bardak üretim şirketleri bundan dolayı bardakların paketlenmesi mevzusunda ek iş vermektedir.

Şehrinizde bulunan plastik bardak ve kaşık üretim şirketleri ile mesajşime geçerek bu işi yapabileceğinizi belirtmeniz yeterli. Bu tür iş kollarında ne kadar para kazanmış olduğunuz tamamen sizin meydana getirdiğinız iş ile doğru orantılı olduğundan hemen derhal tüm şirketler size pozitif geri dönüş yakalayacaktır.

Evde Plastik Tabak Paketleme İşi kaç para kazandırır


Türkiye’nin özellikle küçük şehirlerinde sıklıkla meydana getirilen bu iş kolu evde ek iş yapmak isteyenler için bulunmaz nimet. Eğer plastik bardak ve kaşık üretim meydana getiren şirketlere ulaşamıyorsanız 1-2 saatinizi ayırarak şehrinizdeki organize sanayi bölgesine gitmeniz ehil. Düşük hibeler sebebiyle bu tür şirketler organize sanayi bölgesinde bulunmaktadır.
Ortalama olarak 3 kişi günde 3 saat evde paketleme işi ile aylık 2000 lira kazanç elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder