22 Mayıs 2019 Çarşamba

evde kurdela işi veren firmalar

Günümüzde bir çok ek iş duyuruyu bulunmakta. Bunlardan bir taneside konutta fiyonk işidir. Fiyonk işi düşünüldüğü kadar basit olsa gerek ve yaparken sevinç alacağını bir iştir. Fiyonklardan kısaca azıcıkçık bahsedecek olursak.

Fiyonk bilimsel lügatlerde nedir diye soracaktır olursanız. Fiyonk demek, kurdele, şerit, kumaş vb. Nin kelebek biçiminde bağlanmış biçimine denir. Aslen fiyonklar günlük yaşamımızda bir çok yerde kullanılır. En büyük süsleme mahsulü olan fiyonk imali çok basittir.

Evde kurdela işi veren firmalar


 Belkide fiyonk işi evde yapılabilecek en eğlenceli işlerden birisidir. Fiyonk işi özellikle hediye paketleme işinde kullanılan önemli süs ürünüdür. Fiyonklar parlak bileşik şeritlerden, hoş şekilli yapılmış kıvrımlardan ve minik öbekler halinde raf-yalar adı verilen araç-gereç ile yapılmaktadır. Fiyonklar özellikle armağan kutu ambalajlarında, çiçek buketlerinde, çikolata kutularında ve iç çamaşırlarda kullanılan süs malzemeleridir. Fiyonklar yapılırken altlarına yapışkan kağıt ambalaj konulur. Niçin diye soracak olursanız, fiyonkların kullanımında her neye olursa olsun rahat kullanım için , kağıt ambalaj sökülerek yapıştırılır. Bu biçim pratik kullanılan fiyonklar, her vakit satışı ve yaygınlaşması basit olacaktır.

Evde kurdela işi


Ek olarak fiyonkları kendi ihtimallerinizle , malzemeleri temin ederek fiyonk imaline başlayabilirsiniz. Fiyonkların işini tamamladıktan sonra, bijüteri mağazalarına, armağanlık eşya satan dükkanlara, pastahanelere satabilirsiniz. Aslen fiyonkları her dükkan kullanabilir. Zira fiyonk her süsleme işinde kullanım alanı çok geniştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder