13 Mayıs 2019 Pazartesi

Samsun Web Sitesi Tasarımı

Samsun web sitesi tasarımı yapan firmalar oldukça fazla ve insanlar bu siteler arasında hangisini seçeceğini pek bilemiyorlar. Özellikle işini iyi yapan bir web tasarımcı bulmak gerçekten de zor bir iş. Biraz araştırma yapıldığında bir çok seçenek ile karşı karşıya gelen kullanıcılar, düzgün bir web sitesi yapmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Peki iyi bir web tasarımcı nasıl olmalı, ne gibi özleliklere sahip olamalı ve nelere dikkat edilmeli.

Bir çok web tasarımcı ücretsiz tasarımlar kullanarak bu işi yapmaktadır. Peki nedir bu tasarımlar diyorsanız biraz açayım. Web tasarımı, sitenin görünümüyle ilgili olduğu için ve SEO açısından da önemli göründüğünden site sahiplerinin ilgilendiği bir konudur. Öte yandan kimi zaman maliyetli de olabilmektedir. Ücretli olarak sıfırdan yapılan bir tasarım oldukça değerli olsa da, bazen satın alınan tasarımlar kullanılmaktadır. Genellikle İngilizce “template” olarak anılan bir tasarım şablonunun fiyatları değişmektedir.

Ücretli olanlara ve sıfırdan yaptırılanlara karşı ücretsiz şablon bulunması da olasıdır. Arama motorlarında ücretsiz şablon arandığından binlerce sonuç bulunabilir; ancak kodların iyi incelenmesi gerekmektedir. İçine zararlı ya da reklam barındıran içerikler eklenmiş olabilir. Ayrıca bilinmelidir ki çoğu ücretsiz şablon telif haklarıyla koruma altındadır. Yani hem değiştirilmeleri yasaktır, hem de ufak bir telif hakkını elinde bulundurana dönük bir ibare bulundurulmaktadır.

Bu bilgileri verdikten sonra özellikle samsun web tasarım firması arıyorsanız, sitenizin ücretsiz bir ara yüz mü yoksa, sıfırdan tasarlanmış bir yazılım mı olduğuna  dikkat etmelisiniz.

Samsun'da Web Tasarım Fiyatları


Bir internet sitesini kurmanın belli bir bedeli bulunmaktadır. Müşteri isterse her aşamayı farklı kişilere yaptırabilir ya da tümünü aynı kişiden talep edebilir. Toplam maliyet içerisindeki kalemlerden birisi de sitenin nasıl görüneceğiyle ilgili olan çalışma alanıdır, yani tasarımı…
PHP veya HTML gibi bir kodlama diliyle yapılan tasarım işi, domain alımı, web hosting hizmeti, reklam verilmesi, içerik oluşturulması, markalaşma yolunda logo hazırlatılması, sosyal medya kanalları oluşturulması gibi kalemlerin dışında yer almaktadır. Tümüyle teknik bir konu olduğu için, herkesçe de yapılamamaktadır. Sitenin türü, kapsamı, içeriğinde neler olduğuna bağlı olarak maliyeti değişmektedir. Bu yüzden de büyük bir haber sitesinin web tasarım maliyeti ile bir bloğun ki arasında uçurum olması olağan bir durumdur. Ortalama Samsun'da Web Tasarım Fiyatı 650 lira ile 1500 lira arasında değişiyor.

Anahtar kelimeler: samsun web sitesi tasarımı, samsun web tasarım, samsun web tasarım firması, samsun web tasarımı ve Samsun Web Tasarım Fiyatlar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder