5 Mayıs 2019 Pazar

İstanbul SEO Uzmanı

İstanbul SEO Uzmanı olarak hizmet veren seotasarim.net sitesi ile çalışmak bir ayrıcalıktır. SEO kelimesi Search Engine Optimization olarak açılıyor. Türkçe anlamı ile ; Arama Motoru Optimizasyonu anlamına gelmektedir. Ancak bu durum sadece Google Optimizasyonu olarak algılamak gerekiyor. Çünkü dünyada en çok kullanılan arama motoru Google'dur. Bu yüzden bu terimi ben Google Optimizasyonu olarak benimsedim.

İnsanlar SEO kavramını tam olarak algılayamadığı için ucuz ve etkisiz bir çok yöntem uyguluyor ve kısa yoldan başarıyı hedefliyorlar. Hedeflerine giderken harcadıkları para onlara yarardan çok zarar getirdiklerinin farkında olmuyorlar. Seo paketlerini (Baclik paketleri) uygulayan insanlar genelde iyi bir şey yaptıklarını sanmakta. Durum bu şekilde işlemediğini ise sitesinin çöp duruma geldiğini anladığında kavraya biliyorlar. Peki düzgün bir SEO nasıl yapılır bunu bilmek ve öğrenmek gerekiyor, bunun için İstanbul seo uzmanı olarak ömrünü ve uzun yıllarını bu işe adamış bir firmayı önermek istiyorum. Bu firma yeni kurulan ve geleceğe emin adımlarla giden bir uzman. Bir çok site ile çalışmalara başlamış olması ve güzel sonuçlar elde etmesi ile ileriye insanlar ışık olmuş durumda. SEO ile ilgili bir kaç taktik vermek yerine Google'u kandırmak yerine onu sevin ona değer gösterin ki oda sizi ödüllendirsin. Siz seo uzmanı olarak İstanbul ilinde bir kişi arıyorsanız. Bu verdiğim linkteki firmaya ulaşabilirsiniz.

Burada verdiğim bilgiler son bulurken düşüncelerinizi ve öğrenmek istedikleriniz bizimle paylaşmak için yorum yapmayı unutmayın. Hoşça kalın :)

1 yorum:

  1. 2019 güncellemelerini takip eden başarılı bir seocu kendisi. Daha önce çalışmalar yaptık ve çok iyi sonuçlar aldık. Şimdi bütçe ve anahtar kelimeleri yükselterek yine çalışmayı düşünüyorum. İşini profesyonel bir şekilde yapan değerli bir kardeşimiz.

    YanıtlaSil